אישור כניסה אלקטרוני לארה"ב (ESTA)

היעד הפופולארי ביותר מזה שנים של תושבי ישראל הוא התפוח הגדול. מדינת ניו יורק היא המדינה המתויירת ביותר והאהובה ביותר על הישראלים ובכדי להגיע אליה ולזכות להיכנס בשעריה, כמו גם לכל אחת מהמדינות האחרות בארצות הברית, יש לאחוז בויזה מיוחדת. לשמחתם של רבים, לא כולם מחוייבים בהליך הוצאת ויזה לארצות הברית אלא רק באישור ESTA. אישור זה נוגע לכל אדם אשר בבעלותו דרכון מאחת המדינות המפורטות מטה. חברת קליק ויזה, המתמחה בהנפקת ויזה לארצות הברית, הוקמה במטרה לייעל ולקצר את ההליך המייגע והקשה של הוצאת ויזה והנפקת אישור ESTA.

יש לכם דרכון אירופאי? תוציאו אישור ESTA בתוך דקות ספורות! צרו קשר עכשיו.


מהו אישור esta
שמו המלא של האישור הוא: Electronic System for Travel Authorization ובעברית פשוטה: מערכת אלקטרונית לאישורי טיולים. שלטונות ההגירה האמריקאים דורשים הנפקת אישור ESTA בכדי להיכנס בשערי ארצות הברית לכל אותם ברי מזל אשר אינם מחוייבים בויזה. אך לא כל הנוצץ זהב וגם הליך הנפקת אישור זה כרוך בפרוצדורה מסוימת עליה נרחיב בהמשך.


מי נדרש לאישור ה esta
כל נוסע המחזיק בדרכון של אחת מהמדינות הבאות: אנדורה, אוסטרליה, אוסטריה, בלגיה, ברוניי, בריטניה, דנמרק, פינלנד, צרפת, צ'כוסלובקיה, אסטוניה, גרמניה, יוון, הונגריה, סלובקיה, סלובניה, ספרד, שוודיה, שוויץ, אנגולה, איסלנד, אירלנד, איטליה, יפן, קוריאה, לטביה, ליכטנשטיין, ליטא, לוקסמבורג, מלטה, מונקו, הולנד, ניו-זילנד, נורווגיה, פורטוגל, סאן-מרינו, סינגפור, צריך, בטרם נסיעתו לארה"ב, להצטייד באישור הנ"ל
את אישור ה ESTA ניתן להוציא באמצעות האתר הרשמי של שלטונות ההגירה האמריקאיים והאישור יתקבל באופן מיידי לרוב. יחד עם זאת, יש צורך במילוי מדויק של הפרטים בהתאם להנחיות השגרירות האמריקאית, אחרת הוצאת האישור עלולה להתעכב ו/או להיתקל בקשיים שונים. במקרים מסויימים האישור יינתן בטווח גדול יותר העומד על 72 שעות. תוקף האישור הוא 24 חודשים ועלות ההנפקה נמוכה מאוד העומדת על $14. את התשלום ניתן לשלם באמצעות כרטיס האשראי במעמד בקשת האישור. הליך הוצאת האישור אינו פשוט אך אינו מורכב כמו הוצאת ויזה, ומומלץ מאוד להיעזר בחברה המספקת שרותי הנפקת אישורים בכדי לייעל את התהליך ולוודא כי אכן האישור יתקבל בהצלחה.
חשוב לזכור כי בלעדי אישור ESTA הנסיעה לא תתאפשר ולכן יש להצטייד באישור מראש.


מי זכאי לקבל אישור esta
1. הנוסע בעל דרכון מאחת המדינות הזכאיות כמפורט לעיל.
2. מטרת הנסיעה לארה"ב היא תיירות או עסקים בלבד
3. זמן השהייה מקסימלי הוא עד 90 יום
4. הנוסע מעולם לא נמצא כמסורב ויזה.
5. אין ולא קיים תיק פלילי או תנאי אחר העשוי לגרום לאי זכאות לויזה באם היה מגיש בקשה
6. הנוסע אוחז בכרטיס חזור
7. נוסע אשר נכנס ויוצא עם הדרכון מאותה מדינה

זכאים לאישור ESTA ? פנו אל קליק ויזה עוד היום במספר הטלפון: 1700-77-0071